Monster Bass™ Instrument Cable

Dvě silná basová jádra zlepšují přenos napětí a proudu pro maximální účinek a rozšíření nízkofrekvenčního rozsahu.
Vnitřní dielektrika MicroFiberâ poskytuje lepší izolaci magnetických polí pro zlepšení harmonických detailů.
Kabel stíněný měděným opletením (95 %) odpuzuje RFI
a EMI s výsledkem nižšího šumu a zvýšeného rozlišení.
Vibrační technologie Iso Tecâ dále snižuje šum z manipulace.
Mimořádně ohebný vnější plášť Duraflexâ zajišťuje vysokou spolehlivost a snížený odpor.
Zlacené (24kt) kontakty konektorů 1/4“ s odlehčeným napětím pouzdra jsou trvanlivé a korozivzdorné.
Ergonomicky utvářené pouzdro těla pro silné zatížení se snadněji uchopí a nabízí zastrčení a vytažení kabelu bez potíží
Monster Standard® 100 Instrument Cable Monster Standard® 100 Instrument Cable Přesný koaxiální design zajišťuje správnou kmitočtovou odezvu a široký dynamický rozsah. Kabel stíněný měděným opletením (90 %) potlačuje RFI a EMI pro nižší hladinu šumu a zvýšené rozlišení.
Monster Acoustic™ Instrument Cable Monster Acoustic™ Instrument Cable Vysoko- a nízkofrekvenční vodičová síť o různém průřezu vláken pro přesnou a přirozenou reprodukci zvuku. Specifické splétání Time Correctâ pro přesnější reprodukci zvuku.
Monster Rock™ Instrument Cable Monster Rock™ Instrument Cable Kabel stíněný měděným opletením v rozsahu 95 % odpuzuje RFI a EMI pro nižší hladinu šumu a zvýšené rozlišení. Vibrační technologie IsoTecâ dále snižuje šum z manipulace.
Monster Jazz™ Instrument Cable Monster Jazz™ Instrument Cable Dvojvodičová síť o různém průřezu vláken Time Correctâ zlepšuje čistotu a přítomnost v celém dynamickém rozsahu. Vnitřní dielektrika MicroFiberâ izoluje magnetická pole pro přesnou tonalitu přes celou šířku audiopásma.
Performer 500 Instrument Cable Performer 500 Instrument Cable Vyrovnaná konstrukce pro přesnou kmitočtovou odezvu a široký dynamický rozsah. Kabel stíněný měděným opletením 95 % odpuzuje RFI a EMI pro sníženou hladinu šumu a zvýšené rozlišení.

| 1 | 2 | následující >>

Přátelé

DR STRINGS
RADIO BEAT
MUSIC CITY
ALL PARTS
MMA - Prague