Stock Neck

Navinuto na 7 K s drátem číslo 43 Plain Enamel. Jasný, čistý a klasický. Vybavený chromovým krytem. K dispozici jsou hybridní magnety (prodloužený sloupek D dole).POZNÁMKA:Kovový kryt a převinutí dodávají snímači temnější zvuk, takže jsou kryty k dispozici pouze na našich normálních krcích pro Tele.
 Steel Poled bridge(43) Steel Poled bridge(43) Výměnné kobylkové snímače ve stylu Tele nabízíme ve třech uspořádáních magnetů a ve verzi s ocelovými sloupky. Tři styly uspořádání jsou ploché sloupky (Broadcaster), ploché se zvednutým magnetem D (Hybrid) a normální uspořádání.
Steel Poled Bridge (42) Steel Poled Bridge (42) Výměnné kobylkové snímače ve stylu Tele nabízíme ve třech uspořádáních magnetů a ve verzi s ocelovými sloupky. Tři styly uspořádání jsou ploché sloupky (Broadcaster), ploché se zvednutým magnetem D (Hybrid) a normální uspořádání.
High Output neck High Output neck
Blues Special Neck Blues Special Neck
High Output Bridge 15% High Output Bridge 15% Výměnné kobylkové snímače ve stylu Tele nabízíme ve třech uspořádáních magnetů a ve verzi s ocelovými sloupky. Tři styly uspořádání jsou ploché sloupky (Broadcaster), ploché se zvednutým magnetem D (Hybrid) a normální uspořádání.

| 1 | 2 | následující >>

Přátelé

ALL PARTS
SEYMOUR DUNCAN
HIP SHOT
MMA - Prague
LINDY FRALIN